Om oss

Vi hjälper dig att hitta den  möjlighet och lösning som passar din livsstil bäst.
Hos oss på RDZE byggentreprenad är det kunden alltid i fokus. Vi arbetar för både privatpersoner med ROT till Företag, stora som små.

Rickard Dröscher

Mitt namn är Rickard Dröscher, VD på RDZE Byggentrepenad AB. 
Jag har arbetat inom byggbranchen sedan 2007. Jag gick gymnasiet mellan  2004-2007 med inriktning bygg och har sedan jag kom ut i arbetslivet 2007 arbetat som snickare.
Det slutar dock inte där – jag ansåg mig ha mer att ge och valde år 2012 att bygga på min utbildning ytterligare och började med plattsättning.

År 2016 kom och jag ville bredda mig lite till. Jag började då började även med anläggning. Mitt mål har varit att ständigt fortsätta bredda min kompetens.

Sedan hösten 2016 har jag arbetat i ledande positioner, först inom platsledning, för att sedan utbilda mig vidare till en platscheftjänst. Jag har aldrig velat begränsa mig, utan jag har fortsatt bredda mina kunskaper inom ledarskap, ekonomi och drift inom större projekt.

2020 och pandemin som följde har varit omvälvande för hela världen – jag valde dock att inte låta detta hindra mig, utan lät grunda  RDZE Byggentrepenad AB.

Under de år som har gått har jag kunnat skapa en stabil kunskap och grundplattform. Jag kan och vill nu använda mina kunskaper på ett nytänkande sätt och hoppas att detta ska förmedlas genom oss på RDZE Byggentrepenad AB.

Kul att du tog dig tid att läsa om företaget och hur vi hamnat där vi är idag. Jag hoppas ses vi snart.

 

Med Vänliga Hälsningar,
VD
Rickard Dröscher 

Våra medarbetare

Jan-Erik
Snickare

Rasmus
Snickare

Pierre
Målare

Hampus
Målare

Michael
Plattsättare